Υπηρεσίες

Πώληση

Σε δικό του χώρο, από το 2012 το Master Bike δραστηριοποιείται στο εμπορικό αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι της ποδηλασίας . Εξοπλισμένο με τις κορυφαίες και  παγκόσμιες εμπορικές μάρκες παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που  ανταποκρίνονται στις κάθε είδους απαιτήσεις αξιόπιστα και  εγγυημένα.
Επισκεφθείτε το κατάστημα Master Bike στη Λεωφ. Χαϊνά 74 στην Χαλκίδα, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ποδήλατο που θα  σας επιτρέπει να αθλείστε ευχάριστα και με ασφάλεια.

Service

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Master Bike είναι εκεί για να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επισκευής, σέρβις και συντήρησης ποδηλάτων. Ανεξάρτητα από το επίπεδο επισκευής που απαιτείται, από απλές επιδιορθώσεις μέχρι πλήρες σέρβις, οι τεχνικοί του καταστήματος είναι εξοπλισμένοι με την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που απαιτούνται για να διασφαλίσουν την απόλυτη απόδοση και λειτουργία του ποδηλάτου.
Στο κατάστημα πραγματοποιείται επίσης η υπηρεσία Body Fitting. Ο Κιοσσές και η ομάδα του αξιολογούν  την ευλυγισία, την κατανομή βάρους και την κινητικότητα του αναβάτη προκειμένου να βρει την ιδανική γεωμετρία πλαισίου, το κατάλληλο μέγεθος ποδηλάτου, την θέση του τιμονιού, τη σέλα και τα χειριστήρια. Με αυτόν τον τρόπο, ο αναβάτης μπορεί να επιτύχει την καλύτερη δυνατή απόδοση, άνεση και ελέγχου κατά την κάθε του οδήγηση.
Η υπηρεσία Body Fitting αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του Ιωάννη Κιοσσέ και του καταστήματος Master Bike προς την παροχή εξειδικευμένης και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη.

Ενοικίαση

Βρίσκεσαι στη Χαλκίδα και ανυπομονείς να την εξερευνήσεις;
Κάλεσε μας στο 222130 4444 ή στείλε μας email στο info@masterbike.gr για να σου βρούμε ποιο ποδήλατο εξυπηρετεί τις ανάγκες σου για να ενοικιάσεις, για όσες ημέρες επιθυμείς.

Καλάθι

Στο site μας ανεβαίνουν καθημερινά νεα προϊόντα!

Sign in

No account yet?

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Shop
Αγαπημένα
0 items Cart
Ο λογαριασμός μου